Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Delfshaven
0 Reviews | Review toevoegen

Oude historische kaart van Delfshaven uit 1649 door Joan Blaeu.

Standaard levertijd

3

€ 22,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Delfshaven - oude historische kaart van Blaeu. Historische kaart van Delfshaven uit 1649 genaamd Delfshaven.

De kaart is gemaakt door de bekende cartograaf Joan Blau. Joan Blaeu werd in 1596 geboren als zoon van Willem Blaeu. Vader Willem vestigde zich in 1600 in Amsterdam als kaartenmaker, drukker en uitgever van vermaarde atlassen. Vader en zoon Blaeu behoren tot de beroemdste cartografen van de wereld. In 1649 verscheen de atlas Toonneel der Steden, waarin kaarten stonden van de meeste vestingsteden van Nederland.Bij het bestellen van deze kaart kunt u het volgende van ons verwachten:
  • De lijsten hebben een echte glasplaat van helder glas. Doordat de glasplaat niet van kunststof is maar van echt glas komen de kleuren van uw kaart het beste tot zijn recht.
  • U kunt de kaart bestellen zonder passe-partout met lijst, maar ook alleen de kaart. Kies altijd hetzelfde formaat lijst als de maat van de gekozen kaart!
  • We drukken uw kaart af op een duurzame, dikke, matte papiersoort. Hierdoor blijft uw afdruk ook in de toekomst van hoge kwaliteit.
  • Het passe-partout wordt met de hand op maat gesneden van zuurvrij karton. Dit zorgt er voor dat de schuine snede niet gaat verkleuren.
  • U kunt kiezen uit een echte houten lijst in de kleur koloniaal of zwart.
  • Extra: Elke lijst is aan de achterkant voorzien van een certificaat met daarop een overzicht van de historie van de stad. Leuk om nog eens terug te duiken in het verleden van de stad op de door u gekozen kaart!
Elke kaart wordt door ons gratis verzonden binnen Nederland door Post.nl!

Bekijk hier de kaart van Delfshaven in detail:

<iframe width="700" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0qWnrSVTm18" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.