Standard-Line-Shad
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Onderweg met de auto

Kaarten bekijken en de weg vinden. Vroeger als klein kind  keek je mee op de kaart van je ouders in de auto naar Italië. TomTom bestond nog niet en de auto lag vol met, soms stokoude, routekaarten. Al die onbekende plaatsjes die je zag  vond ik als kind al erg interessant. Ik kon er in de auto uren naar kijken. De interesse voor kaarten is nooit helemaal verdwenen.

Ware kunstwerken

Jaren later besluit je les te gaan geven als beroep en geef je de vakken geschiedenis en aardrijkskunde. Ook daar zag ik weer veel kaarten voorbij komen. Maar nog mooier, kaarten van honderden jaren geleden. Mijn interesse was meteen weer gewekt!
Vooral die oude kaarten vond ik niet alleen prachtig. Ik vond het ware kunstwerken en ze gunnen ons een blik in het verleden. Hoe zag een dorp er uit 400 jaar geleden? Bestaan er nog huizen, kerken, wegen die op deze kaarten staan? Ik vond het prachtig!

Pas later met de komst van het internet kwam het idee er iets mee te gaan doen. Een mooie historische kaart ingelijst aan de muur van de stad waar jij woont. Ik vond het een prachtig idee. Ik begon me te oriënteren wat mogelijk was en zie hier, een prachtige website met meer dan 100 historische kaarten.

Handwerk

Het maken van het passe-partout en het inlijsten, alles wordt met de hand gedaan. De prints worden gemaakt op een professionele plotter voor de beste kwaliteit afdruk. Het hele proces van bestellen tot aan het verzenden van de kaarten wordt door mijzelf uitgevoerd. Hierdoor kan ik u de beste kwaliteit leveren en heeft u de mooist mogelijke reproductie aan de muur hangen. Dat alles voor een lage prijs!

Heeft u interesse in een kaart, maar twijfelt u over iets? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik help u graag bij het maken van een keuze.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
ONDERHOUD