Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Header
Overijssel - Zutphania Comitatus Overijssel - Zutphania Comitatus Overijssel - Zutphania Comitatus Overijssel - Zutphania Comitatus
Overijssel - Zutphania Comitatus Overijssel - Zutphania Comitatus Overijssel - Zutphania Comitatus Overijssel - Zutphania Comitatus
Overijssel - Zutphania Comitatus
0 Review | Review toevoegen
Kaart van de regio Overijssel uit 1649 van Joan Blaeu.

Standaard levertijd

3

€ 62,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Overijssel - historische kaart van Blaeu. Historische kaart van de regio Overijssel uit 1649 genaamd Zutphania Dominium.

De kaart is gemaakt door de bekende cartograaf Joan Blau. Joan Blaeu werd in 1596 geboren als zoon van Willem Blaeu. Vader Willem vestigde zich in 1600 in Amsterdam als kaartenmaker, drukker en uitgever van vermaarde atlassen. Vader en zoon Blaeu behoren tot de beroemdste cartografen van de wereld. In 1649 verscheen de atlas Toonneel der Steden, waarin kaarten stonden van de meeste vestingsteden en regio's van Nederland. Het noorden ligt rechtsboven op deze regiokaart.Bij het bestellen van deze kaart kunt u het volgende van ons verwachten:
  • We drukken uw kaart af op een duurzame, dikke, matte papiersoort. Hierdoor blijft uw afdruk ook in de toekomst van hoge kwaliteit.
  • Het passe-partout wordt met de hand op maat gesneden van zuurvrij karton. Dit zorgt er voor dat de schuine snede niet gaat verkleuren.
  • U kunt kiezen uit een echte houten lijst in de kleur koloniaal of zwart.
  • De lijsten hebben een echte glasplaat van helder glas. Doordat de glasplaat niet van kunststof is maar van echt glas komen de kleuren van uw kaart het beste tot zijn recht.
  • U kunt de kaart bestellen zonder passe-partout met lijst, maar ook alleen de kaart. Kies altijd hetzelfde formaat lijst als de maat van de gekozen kaart!
Elke kaart wordt door ons gratis verzonden binnen Nederland!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies